Pogosto zastavljena vprašanja


HemaGel® je preizkušen pomočnik v tremaju tako kroničnih kot akutnih ran, ki radikalno pospešuje njihovo celjenje.

Številni klinični testi na področjih kroničnih ran, opeklin, poškodb zaradi travm in celo celjenja poporodnih brazgotin, so bili izvedeni, da bi potrdili njegovo učinkovitost. Ti klinični testi so pokazali, da HemaGel® znatno skrajša trajanje in izboljša ugodnost celjenja. Tako izboljšuje kakovost življenja, predvsem pri bolnikih s kroničnimi ranami ali zapletenim celjenjem ran. Za podrobnosti o kliničnih študijah kliknite tukaj.

HemaGel® je visoko učinkovit hidrogel povoj zasnovan za praktično vse vrste ran in poškodbe kože, od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin. Zahvaljujoč njegovi strukturi, HemaGel® ostaja na površju rane in ne prodira v organizem. Tako je varen za vse starostne skupine.

Kdaj HemaGel® pomaga?

Akutne rane:

Kronične rane:

Nanašanja HemaGel-aHemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.

Kako oskrbeti kronično rano? Kako oskrbeti akutno rano?

HemaGel ProctoHemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).

Read more

Klinične študijeRezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.


Klinične študije Galerija slik

Kako deluje HemaGel

english version german version slovenian version greek version