hemagel animace
hemagel procto
jak HemaGel funguje
chronické rány
akutní rány
fotogalerie
poradna HemaGelu - položit dotaz
poradna HemaGelu - časté dotazy

Pogosto zastavljena vprašanja


HemaGel® je preizkušen pomočnik v tremaju tako kroničnih kot akutnih ran, ki radikalno pospešuje njihovo celjenje.

Številni klinični testi na področjih kroničnih ran, opeklin, poškodb zaradi travm in celo celjenja poporodnih brazgotin, so bili izvedeni, da bi potrdili njegovo učinkovitost. Ti klinični testi so pokazali, da HemaGel® znatno skrajša trajanje in izboljša ugodnost celjenja. Tako izboljšuje kakovost življenja, predvsem pri bolnikih s kroničnimi ranami ali zapletenim celjenjem ran. Za podrobnosti o kliničnih študijah kliknite tukaj.

HemaGel® je visoko učinkovit hidrogel povoj zasnovan za praktično vse vrste ran in poškodbe kože, od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin. Zahvaljujoč njegovi strukturi, HemaGel® ostaja na površju rane in ne prodira v organizem. Tako je varen za vse starostne skupine.

Kdaj HemaGel® pomaga?


Akutne rane:

Kronične rane:

Razvoj HemaGel-a

Izjemni medicinski pripomoček HemaGel®, dolguje svojo strukturo in učinkovitost znanstvenikom iz Inštituta za makromolekularno kemijo, Akade- mije za znanost, v Češki Republiki.

Cesta k získání patentu
Makromolekulární ústav AV ČR
Klinične študije

Rezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.

Nejvýznamnější klinické studie
Nanašanja HemaGel-a

HemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.
Návody na ošetření chronických ran
Návody na ošetření akutních ran
HEMAGEL PROCTO

HemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).


eshop
Copyright 2011 TEAM 4 YOU® spol. s r.o.

english version german version slovenian version greek version