NEW    HemaGel® PROCTO rektalne svečke
HemaGel® PROCTO (5 rektalnih svečk)
HemaGel® PROCTO je medicinski pripomoček. HemaGel® PROCTO nudi edinstveno rešitev za pospešeno celjenje akutnih in kroničnih ran ter analnih kožnih poškodb.
HemaGel® PROCTO nudi edinstveno rešitev za pospešeno celjenje akutnih in kroničnih ran ter analnih kožnih poškodb.
HemaGel® PROCTO zmanjšuje bolečino povzročeno zaradi analnih fisur, zmanjšuje krvavitve med odvajanjem blata in pospešuje celjenje.

KAKO UPORABITI REKTALNE SVEČKE
  • Vstavite svečko v danko po odvajanju blata in po umivanju, z zaobljeno konico naprej.
  • Odtrgajte 1 svečko s traku vzdolž perforacije, jo nežno odtrgajte, olupite ovoj in odstranite svečko.
  • Vstavite eno svečko z zaobljeno konico naprej globoko v danko, po možnosti v nekoliko upogibnem položaju.
  • Dnevno uporabite eno svečko HemaGel® PROCTO, najbolje čez noč, razen če je po navodilih zdravnika drugače.

Zaradi svoje makromolekulske strukture, HemaGel® PROCTO ne prodre v organizem. Zato lahko rektalne svečke uporabljajo vse starostne skupine, tudi nosečnice in doječe matere. V drugih primerih se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Rektalne bolezni potrebujejo posebno higieno in redno gibanje črevesja. Zato priporočamo, da dnevno popijete ustrezno količino tekočin, jejte manj začinjeno hrano in povečajte vnos vlaknin.

Nanašanja HemaGel-aHemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.

Kako oskrbeti kronično rano? Kako oskrbeti akutno rano?

HemaGel ProctoHemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).

Read more

Klinične študijeRezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.


Klinične študije Galerija slik

Kako deluje HemaGel

english version german version slovenian version greek version