hemagel animace
hemagel procto
jak HemaGel funguje
chronické rány
akutní rány
fotogalerie
poradna HemaGelu - položit dotaz
poradna HemaGelu - časté dotazy

Proizvajalec HemaGel®-a


Podjetje Wake Ltd. proizvaja zdravila, medicinske in kozmetične pripomočke že več kot 10 let. Wake sodeluje s številinim pomembnimi partnerji iz svetovne farmacevtske insustrije. Te vključujejo npr. Teva Czech Industries, Ltd., ICN Prague Inc., Chemopharma Inc., Promed CS Prague Inc., IV. Pharma, Ltd. (ZDA in Kanada), Avstralsko podetje Essential Oil Company PTY. Ltd. (Avstralija), D.I. Ivanovsky virološki Inštitut, Moskovska klinika za infekcijske bolezni št. 1, Vladni panel Ruske federacije za ekologijo in drugi. Vsi tehnološki proizvodni procesi so v skladu s predpisi sistema za nadzor kakovosti in s predpisi glede zaščite okolja. Wake Ltd. je nosilec certifikata za sistem vodenja kakovosti, v povezavi z medicinskimi propomočki (Czech State Norm EN ISO 14001:2005).

VH Pharma a.s.
Jakubská 647/2
110 00 Praha 1


Razvoj HemaGel-a

Izjemni medicinski pripomoček HemaGel®, dolguje svojo strukturo in učinkovitost znanstvenikom iz Inštituta za makromolekularno kemijo, Akade- mije za znanost, v Češki Republiki.

Cesta k získání patentu
Makromolekulární ústav AV ČR
Klinične študije

Rezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.

Nejvýznamnější klinické studie
Nanašanja HemaGel-a

HemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.
Návody na ošetření chronických ran
Návody na ošetření akutních ran
HEMAGEL PROCTO

HemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).


eshop
Copyright 2011 TEAM 4 YOU® spol. s r.o.

english version german version slovenian version greek version