hemagel animace
hemagel procto
jak HemaGel funguje
chronické rány
akutní rány
fotogalerie
poradna HemaGelu - položit dotaz
poradna HemaGelu - časté dotazy

Posvetovalnica


Dobrodošli v naši posvetovalnici. V tej spletni ordinaciji nam lahko pošljete vprašanja v zvezi celjenjem ran, navedb ali aplikacije HemaGel-a?. Strokovnjaki na področju celjenja ran imajo klinične izkušnje z HemaGel-om? in bodo odgovorili na vasa vprašanja. Kljub temu pa v primeru zdravstvenih težav, ti odgovori ne nadomeščajo posvetovanja z zdravnikom.

Vaše ime:
E-pošta:
Predmet:
Vaše vprašanje/ komentar
 


Strokovnjaki v naši poslovalnici delajo dnevno v klinikah in ambulantah, zato ne morejo vedno tekoj odgovoriti na vaša vprašanja. Kljub temu, boste odgovor na vaše vprašanje prejeli v roku enega tedna. Hvala za vaše razumevanje.
Razvoj HemaGel-a

Izjemni medicinski pripomoček HemaGel®, dolguje svojo strukturo in učinkovitost znanstvenikom iz Inštituta za makromolekularno kemijo, Akade- mije za znanost, v Češki Republiki.

Cesta k získání patentu
Makromolekulární ústav AV ČR
Klinične študije

Rezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.

Nejvýznamnější klinické studie
Nanašanja HemaGel-a

HemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.
Návody na ošetření chronických ran
Návody na ošetření akutních ran
HEMAGEL PROCTO

HemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).


eshop
Copyright 2011 TEAM 4 YOU® spol. s r.o.

english version german version slovenian version greek version