Posvetovalnica


Dobrodošli v naši posvetovalnici. V tej spletni ordinaciji nam lahko pošljete vprašanja v zvezi celjenjem ran, navedb ali aplikacije HemaGel-a?. Strokovnjaki na področju celjenja ran imajo klinične izkušnje z HemaGel-om? in bodo odgovorili na vasa vprašanja. Kljub temu pa v primeru zdravstvenih težav, ti odgovori ne nadomeščajo posvetovanja z zdravnikom.

Vaše ime:
E-pošta:
Predmet:
Vaše vprašanje/ komentar
 


Strokovnjaki v naši poslovalnici delajo dnevno v klinikah in ambulantah, zato ne morejo vedno tekoj odgovoriti na vaša vprašanja. Kljub temu, boste odgovor na vaše vprašanje prejeli v roku enega tedna. Hvala za vaše razumevanje.

Nanašanja HemaGel-aHemaGel® je primeren za široko uporabo celjenja ran, ki se med seboj razlikujejo po svojem obsegu, resnosti in vzroku. Tako se lahko pravilna uporaba in pogostost nanašanja razlikujejo.

Kako oskrbeti kronično rano? Kako oskrbeti akutno rano?

HemaGel ProctoHemaGel® PROCTO rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne regade).

Read more

Klinične študijeRezultati kliničnih testov in študij so pokazali, da je HemaGel® visoko učinkovit hidrogelni gel obliž primeren za široko paleto poškodbe kože - od odrgnin, ureznin in operativnih ran do opeklin in krčnih razjed, ki se slabo celijo ter preležanin.


Klinične študije Galerija slik

Kako deluje HemaGel

english version german version slovenian version greek version